Citotraining

Of we nu willen of niet, de toetsen van groep 6, 7 en 8 zijn belangrijk voor het VO-advies. En of we willen of niet, dat zorgt voor zenuwen. Niet ieder kind stapt daar makkelijk overheen. Niet presteren naar je mogelijkheden ligt dan op de loer. Speciaal voor deze kinderen geef ik citotraining.

Mijn begeleiding is erop gericht om uw kind vertrouwd te maken met de specifieke vraagstelling van de toetsen en ik leer ze omgaan met de tijdsdruk, die bij de toetsen hoort. Uw kind kan in alle rust vragen stellen over de opdrachten en we oefenen extra op onderdelen, die nog moeilijk zijn.

Na een paar maanden zult u merken dat uw kind zegt: ‘Die toetsen van Cito, Route 8 of IEP, daar hoef ik niet meer bang voor te zijn.


Onze dochter had de M7-toetsen van Cito niet goed gedaan. Bibberend heeft ze de E7-toetsen daarna gemaakt. Als prognose voor het VO kreeg ze op dat moment een TL-advies mee.

Wij wisten dat onze dochter beter kon en we hebben de hulp van Kees ingeroepen. Zijn Citotraining gaf haar vaardigheid en zelfvertrouwen.

In januari kwam haar eindadvies uit op Havo/VWO en in april scoorde ze op de Cito-eindtoets een VWO-niveau. Stralend heeft onze dochter afscheid genomen van de basisschool.”

(Kirsten, juli 2019)

Bij Praktijk 87 leer je met zelfvertrouwen en plezier.