Kees werkt met leerling op de laptop

Basisschoolleerlingen

Bent u voor uw kind op zoek naar bijles in Den Haag?

Kinderen van groep 3 tm 8 kunnen bij mij terecht. Ik ondersteun uw kind in zijn of haar ontwikkeling van lezen, taal en/of rekenen. Samen gaan we op zoek naar het sterke ‘wat kan ik al wel’. Deze kant gebruiken we om te werken aan ‘wat kan ik NOG niet’.

Als uw kind meer kennis krijgt en vaardiger wordt, wordt ‘zeker weten’ vanzelf ‘zeker zijn’.

Ik sluit aan bij de methodes die in de klas gebruikt worden of ik gebruik (remediërend) eigen materiaal.
Ik zoek contact met de leerkracht van uw kind om te overleggen hoe mijn bijles het best aansluit bij de lees-, taal- of rekenlessen in de klas.

Ik geef uw kind na schooltijd bijles in Den Haag in mijn praktijkruimte aan de Meloenstraat of bij u thuis. Als een school daarvoor de gelegenheid geeft, is begeleiding tijdens schooltijd op school ook een goede mogelijkheid.

Attributen voor de bijles

“Onze dochter behaalde eind groep 6 wat mindere resultaten dan we van haar gewend waren. Begin groep 7 bleek dat zij dat zelf ook vond en ze voelde zich er niet fijn bij. Ze werd onzeker. We besloten onze dochter met Kees te laten werken. Dat is de beste beslissing die we konden nemen!

We zijn nu een aantal maanden verder en wat blijkt? Door zijn bijlessen is onze dochter op alle gebieden omhoog gegaan! Ze heeft betere scores, maar we vinden het belangrijker dat ze haar zelfvertrouwen terug heeft, weer in zichzelf gelooft en weet hoe ze haar werk moet aanpakken.

Samenwerken met Kees kan ik iedere ouder met een kind dat een positief zetje nodig heeft, aanraden!”

(Arianne, juli 2020)

Bij Praktijk 87 leer je met zelfvertrouwen en plezier.